Taller per a educadors. Dia 4 de juny.

DSC00713L’equip d’Emocionar-te en col·laboració amb el Centre d’Art Maristany ofereix un taller plàstic per a educadors. És un  taller gratuït que a través de la creació artística s`abordaran les temàtiques i llenguatges de l’exposició.

El  taller pretenen apropar a els educadors a la comprensió de l’art contemporani, tot desenvolupant   hàbits d’observació, reflexió crítica i interpretació. A partir del treball plàstic i el diàleg es fomentarà l’apropament a conceptes propis de l’art contemporani com la interdisciplinarietat, el procés, el fer col·lectiu, la intervenció, l’apropiació… relacionant-los amb la temàtica de les emocions que és l’eix que estructura tot el projecte. Volem convidar-los a descobrir, reconèixer, qüestionar, projectar emocions a través de l’art, i així compartir una visió de l’art que vol treballar amb les qüestions que ens importen i que no busca únicament produir objectes estèticament agradables.

El punt de partida dels tallers tindrà com a referència alguna de les peces exposades a la sala i seran dinamitzats per les art-educadores que han participat en el desenvolupament del projecte Emocionar-te.

Es tracta d’una activitat amb places limitades que s’aniran atorgant seguint l’ordre d’arribada.

És aconsellable fer la reserva contactant amb el propi Centre d’art Maristany o al mail [email protected]

DATA:Dissabte 4 de juny
HORA:A les 11 h
LLOC:Centre d'Art Maristany
ORGANITZA:Art en curs