Què és Art en curs?

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Què és?

És la plataforma que dóna suport al programa artístic dels centres educatius d’Institució familiar d’Educació. En ella, es teixeix una xarxa interescolar d’informacions, projectes, intervencions i documentacions, compartides amb tota la comunitat educativa.

És una eina educativa en contínua construcció, que està en curs, amb possibilitats de noves projeccions i d’una gran flexibilitat.

A qui va dirigit?

Va dirigit especialment a l’alumnat, amb l’objectiu de reconèixer i donar valor, apropar i donar visibilitat als processos de creació a través de l’art que es donen dins de l’escola.

Aiximateix està dirigit a educadors i pares, amb el propòsit de compartir tota aquella informació que ajudi a la pràctica educativa i establir un vincle comunicatiu amb les famílies.

Què fem?

El programa artístic educatiu actual es gesta a través de diferents projectes:

  • Projecte Atelier; programa que tracta de fomentar la creativitat a través de l’art en Educació Infantil.
  • Art & creativity Studio; programa artístic multidisciplinari focalitzat en el desenvolupament del pensament creatiu.
  • Projectes de formación: Jornades d’Art I Pedagogia, tallers a museos, assessorament a escoles, etc.

Qui som?

Som art-educadors interessats en els llenguatges artístics contemporanis i convençuts de la potencialitat que té l’art com a eina educativa i de canvi. Compartim un mateix concepte d’educació artística i una mateixa il·lusió per no anul·lar la curiositat innata dels nens ni la seva espontaneïtat .

Treballem en diverses escoles d’Institució Familiar d’Educació, actualment participem La Farga, La Vall i La Farga Infantil.

Bea Rey
Carmen Arrufat
Raquel Arévalo