El Museu Picasso de Barcelona es des de fa ja diversos anys el gran amfitrió del “Barcelona Dibuixa”. Lidera junt con ho ajuntament de Barcelona “ la gran festa del dibuix” , un dia replet d’esdeveniments i tallers artístics oberts a tots els públics on el gran protagonista li ho dibuixo. En el 2020 donen un salt més enllà convocant el “Barcelona Dibuixa edu” convocatòria per a tota la comunitat educativa, des d’infantil a cursos superiores, cicles formatius, etc, en la qual poder presentar propostes dutes a terme en els centres. La intenció es potenciar el dibuix com a eina educativa de manera interdisciplinar i transversalment  en els centres educatius. Al seu torn, han organitzat jornades formatives, d’intercanvi d’experiències entre els centres educatius con ho fi de fomentar el valor del dibuix i fer-lo extensible a altres centres. De tota aquesta gran experiència hem estat participes, presentant propostes i participant com a ponents en la jornada formativa.