Paseo entre esculturas: Arte, Escuela y Entorno 

Los días 13 y 14 de noviembre los alumnos de P4 y P5 pudieron disfrutar de la exposición de la II Bienal de Escultura Contemporánea Valldoreix dels Somnis, que se exhibe en las cercanías de nuestra escuela. 

No queríamos dejar pasar esta oportunidad de poder acercarnos a la realidad artística actual a través de la obra escultórica de numerosos artistas, locales, nacionales e internacionales.

El artista local Dani Berenguer nos ha acompañado en nuestro paseo y nos ha explicado su pieza “Ambdós móns”, obra premiada al artista emergente 2018.

Un paseo entre esculturas es la actividad inicial con la que arrancamos nuestra propuesta artística, que se va a trabajar desde el Atelier a lo largo del curso, bajo el título “Entender el volumen, nos expresamos con él”. 

Passeig entre escultures: Art, Escola i Entorn

Els dies 13 i 14 de novembre els alumnes de P4 i P5 van poder gaudir de l’exposició de la II Biennal d’Escultura Contemporània Valldoreix dels Somnis, que s’exhibeix en la rodalia de la nostra escola.
No volíem deixar passar aquesta oportunitat de poder acostar-nos a la realitat artística actual a través de l’obra escultòrica de nombrosos artistes, locals, nacionals i internacionals.
L’artista local Dani Berenguer ens ha acompanyat en el nostre passeig i ens ha explicat la seva peça “Ambdós móns”, obra premiada a l’artista emergent 2018.
Un passeig entre escultures és l’activitat inicial amb la qual arrenquem la nostra proposta artística, que es treballarà des del Atelier al llarg del curs, sota el títol “Entendre el volum, ens expressem amb ell”.
Aquest passeig els ha permès observar les escultures, dibuixar aquelles que els han sorprès o agradat i sobretot ens ha servit per a establir un primer diàleg que els ajudi a entendre què és el volum, tractar de descobrir de què ens parlen els artistes, quins materials utilitzen i quines formalitats empren entre altres coses.
Es tracta d’una experiència educativa que té l’objectiu de connectar la vida escolar amb el món de l’Art i el seu entorn, una experiència enriquidora en tant que permet observar i descobrir en situ noves perspectives i plantejaments artístics actuals, que parlen del present, del qual els nostres alumnes ja formen part.
El desenvolupament del procés de treball inclourà les diferents etapes creatives: esbossos, maquetes i producte final, amb la corresponent creació d’algunes de les escultures.
Ja hem iniciat el procés i què dir, ja ens hem començat a sorprendre amb la versatilitat de propostes i tècniques, que permetran la realització i muntatge d’una exposició final com a mostra del procés seguit.