Aquest dissabte passat, 17 de desembre, vam poder gaudir d’una gran jornada cultural amb una participació massiva de la ciutadania de Sant Cugat del Vallès. Nens, joves i adults han fet possible crear una cartografia de desitjos. Desitjos propis, compartits i connectats donen forma a aquesta intervenció artística amb la qual s’ha creat un mapa simbòlic.

Més de 780 desitjos interconnectats: grans desitjos com la pau per al món, la felicitat per a la família, la necessitat de casa i menjar per a tothom o la pau a L’Orient Mitjà… però també desitjos ben concrets com “ver a mi mami estas Navidades”, “tenir un gos”, “que nevi” o fins i tot “tenir cola de sirena” (4 persones!). Desitjos de futbol, de feina, de regals, d’espiritualitat, d’amics, d’amor, d’estudis, d’educació, de viatges, d’ajuda, de respecte… Una gran varietat de desitjos que  reflecteixen que tothom -des de la seves diferents necessitats, edat o manera de ser-  s’ha implicat de manera personal i sincera, provocant així una reflexió sobre què desitgem que ens ha ajudat a teixir entre tots un mapa de desitjos.

Artencurs us dóna les gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible i us desitja un Bon Nadal!