Aquest 28 de maig s’ha desenvolupat el segon taller familiar artístic vinculat al projecte Emocionar-et. En ell han participat nens i nenes de molt diverses edats que juntament amb els seus pares han intervingut artísticament en l’espai taller del Centre d’Art Maristany.

La instal·lació és una manifestació pròpia de l’Art Contemporani, un llenguatge artístic que trenca amb la idea tradicional d’art, en el qual es valida el caràcter temporal i efímer que cobren les peces artístiques, així com, l’execució col·lectiva en les obres.

Amb aquesta proposta de crear una instal·lació s’ha buscat motivar la percepció sensorial de cadascun dels participants, tant en el procés executiu com quan passen a transformar-se en espectadors de l’obra, creant-se una estreta interacció amb aquests.

La proposta artística ha partit de provocar una experiència conceptual i estètica a partir d’un poema.

S’ha usat el poema “oferiment” de Joana Raspall com a motiu vinculant a la instal·lació.

Els versos del poema han despertat emocions, sentiments o reflexions que han quedat impregnats en els diferents papers que componen la instal·lació. Tires de paper, que durant un cert temps, s’han convertit en un poema visual per als sentits.