El Centre d’Art Maristany acull l’exposició dels treballs artístics realitzats per escolars de la ciutat

 

 

Emocionar-te” és la nova exposició que s’ha inaugurat aquest dijous, 5 de maig, al Centre d’Art Maristany. Una mostra que recull els treballs resultants del projecte artístic-educatiu desenvolupat per les escoles La Vall, La Farga i La Farga Infantil de Sant Cugat.

L’objectiu del projecte és acostar el món de l’art i el món de l’escola, pretenent, a través del llenguatge de l’art contemporani, abordar la temàtica de les emocions.

Impulsat per les tres escoles, pertanyents a La Institució Familiar d’Educació en col·laboració amb el Centre d’Art Maristany, l’exposició es pot visitar fins al 5 de juny.

Les obres les han fet alumnes de tres escoles treballant les emocions FOTO: Artur Ribera

Durant la inauguració, Beth Odina, representant de La Institució Familiar d’Educació, ha apuntat que “és una cosa que neix petita en dimensions, però molt gran en bellesa“, reivindicant que “la feina en l’educació de l’art, per treballar les emocions, és molt important”.

 

La mostra s'ha inaugurat aquest 5 de maig FOTO: Artur Ribera

Per la seva banda, la tinent d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha remarcat que “el Centre d’Art Maristany, que ara complirà un any, pren sentit amb exposicions com la d’avui“.

També ha apuntat que “la creativitat, conjugant el món de l’educació amb el món real fan possible que creem una visió de la realitat“, i que Sant Cugat treballa per donar veu als infants, amb iniciatives com el Consell d’Infants, i que “amb aquesta mostra tota la ciutat podran veure que els nens també ajuden a fer ciutat”.