Emoarium IIHi ha objectes que ronden per tota la casa sense que sapiguem exactament com hi han arribat: una goma de cabell, unes piles, la perruca d’un playmobil, una flauta, un adaptador de corrent, una tapa de biberó, etc. Apareixen, desapareixen i, sovint, acaben en un calaix de la cuina, en el fons d’un estoig o a la bossa de la mare.

Aquests objectes quotidians són els que hem utilitzat per donar forma a les emocions que també ronden per la casa i que apareixen davant nostre sense previ avís, en plena quotidianitat.


Un passeig per l’obra artistes com Marcel Duchamp, Tony Cragg o Andy Warhol, entre d’altres, ens ha permès apropar-nos als objectes d’una manera nova, entenent que poden adquirir un significat més enllà de l’ús per al qual van ser dissenyats.


Cada alumna ha triat aquell objecte que més li atreia i ho ha relacionat amb una de les sis emocions bàsiques que Goleman descriu: alegria, tristesa, ira, fàstic, por i curiositat. El resultat ha estat una gran col·lecció de petites històries que fan que cada objecte cobri un nou significat. D’aquesta col·lecció d’objectes agrupats per categories a partir de les emocions que evoquen, neixen aquestes plantes-objecte que han estat elaborades cooperativament.

Captura de pantalla 2016-04-27 a las 10.40.03

                      fontcuberta1   IMG_4225 (1)