Què és?

És la plataforma que dóna suport al programa artístic dels centres educatius d’Institució familiar d’Educació. En ella, es teixeix una xarxa interescolar d’informacions, projectes, intervencions i documentacions, compartides amb tota la comunitat educativa.

És una eina educativa en contínua construcció, que està en curs, amb possibilitats de noves projeccions i d’una gran flexibilitat.

art_curs1
art_curs2

A qui va dirigit?

Va dirigit especialment a l’alumnat, amb l’objectiu de reconèixer i donar valor, apropar i donar visibilitat als processos de creació a través de l’art que es donen dins de l’escola.

Aiximateix està dirigit a educadors i pares, amb el propòsit de compartir tota aquella informació que ajudi a la pràctica educativa i establir un vincle comunicatiu amb les famílies.

Qui som?

Som art-educadors interessats en els llenguatges artístics contemporanis i convençuts de la potencialitat que té l’art com a eina educativa i de canvi. Compartim un mateix concepte d’educació artística i una mateixa il·lusió per no anul·lar la curiositat innata dels nens ni la seva espontaneïtat .

Treballem en diverses escoles d’Institució Familiar d’Educació, actualment participem La Farga, La Vall i La Farga Infantil.

art_curs_03
art_curs_4

Què fem?

El programa artístic educatiu actual es gesta a través de diferents projectes:

  • Projecte Atelier; programa que tracta de fomentar la creativitat a través de l’art en Educació Infantil.
  • Art & creativity Studio; programa artístic multidisciplinari focalitzat en el desenvolupament del pensament creatiu.
  • Projectes de formación: Jornades d’Art I Pedagogia, tallers a museos, assessorament a escoles, etc.