Des de la A de Art

Quin hauria de ser el model educatiu per a nois i noies del segle XXI que els ensenyi a identificar problemes reals, a buscar possibles solucions creatives o a afrontar situacions noves i desconegudes?
Quines serien les millors condicions d’aprenentatge per a cada aprenent? Quin paper hi té el professorat? Quines condicions necessita per fer-ho possible?

STEAM Barcelona reunirà alguns dels projectes més reeixits i avaluats en el camp de la investigació, la metodologia i, molt particularment, la pràctica relativa a l’aplicació de STEM i STEAM, tant a Europa com als Estats Units. I convocarà professionals o institucions que treballen vinculats amb la tasca diària dels docents i que coneixen de primera mà les dificultats i els èxits de l’aplicació de STEAM a les aules, perquè intercanviïn i comparteixin experiències, mètodes i estratègies amb els professionals i les institucions d’aquí.